Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΙΔΟΕΦΗΒΟΙ: ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ-ΠΡ.ΗΛΙΑΣ: ΑΝΑΒΟΛΕΣ - ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν έγιναν οι προγραμματισμένοι για την Τρίτη αγώνες του εφηβικού και του παιδικού με αντίπαλο τοv Πειραϊκό. Αιτία ήταν πως ο Πειραϊκός, παρ' ότι είχε δηλώσει ως έδρα το βοηθητικό του ΣΕΦ, δεν είχε λάβει τη σχετική άδεια από τη διοίκηση του σταδίου, με αποτέλεσμα η τελευταία να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή των αγώνων. Για την τύχη των αγώνων θα αποφανθεί η αρμόδια επιτροπή της ΕΣΚΑΝΑ, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα κατακυρωθούν υπέρ μας, αφού οι κανονισμοί σε τέτοιες περιπτώσεις αναφέρουν σαφώς υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας.
Στα υπόλοιπα νέα, προχωράνε οι εργασίες ανάπλασης του ανοικτού γηπέδου. Μια μικρή καθυστέρηση υπάρχει με τις κερκίδες, αφού εντοπίστηκε πρόβλημα στατικότητας αυτών που επρόκειτο να τοποθετηθούν, οπότε αναμένουμε να γίνουν οι σχετικές επιδιορθώσεις. Τα καλά νέα είναι πως ξεπεράστηκαν τα όποια (γραφειοκρατικής φύσεως) προβλήματα υπήρχαν με το θέμα των αποδυτηρίων και της λέσχης, και ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες που αφορούν αυτό το κομμάτι. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το γήπεδο θα εγκαινιαστεί την ερχόμενη Τρίτη, με τους αγώνες των παιδοέφηβων με τον Θεμιστοκλή. Να σημειωθεί πως στους αγώνες αυτούς θα είμαστε τυπικα φιλοξενούμενοι, αφού η ομάδα του Θεμιστοκλή, αυτή τη στιγμή "ακροβατεί" μεταξύ των Δήμων Κερατσινίου και Καλλιθέας, και αφού δεν έχει δικό της γήπεδο δίνει όλα τα ματς στις έδρες των εκάστοτε αντιπάλων.
Στα πιο μικρά τμήματα, οριστικοποιήθηκε η συμμετοχη των γεννημένων τα έτη 99-00 στο τουρνούα του Παγκρατίου, που θα ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου. Επίσης, λόγω της μεγάλης αύξησης των εγγραφών στο τμήμα των αρχαρίων, αποφασίστηκε το τμήμα να "χωριστεί", αφού πλέον τα παιδιά ήταν πολλά, και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα προπονήσεων