Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίες, σειρά έχουν οι φιλικές αναμετρήσεις για αμφότερα τα τμήματα του συλλόγου.
Την αρχή έκανε το μπάσκετ, που φιλοξενήθηκε την Πέμπτη από τον ΔΑΣ Δραπετσώνας (ομάδα της κατηγορίας μας). Οι παίκτες είχαν κάποια καλά διαστήματα αν και ήταν φανερά επηρεασμένοι από την προετοιμασία. Το σημαντικό ήταν πως έδειξαν διάθεση, αλλά και πως έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν τα συστήματα του προπονητή. Το τελικό σκορ (ήττα 51-55) ασφαλώς και δεν αποτελεί κριτήριο. Τη Δευτέρα έχει κλειστεί το δεύτερο τεστ, με την Αναγέννηση Ικονίου, επίσης εκτός έδρας.
Το ποδόσφαιρο υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι το φίλο σωματείο της Άνω Νεαπόλης στο ΣΕΦ και ο προπονητής είχε την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από τους (πολλούς) νεοαποκτηθέντες. Οι ποδοσφαιριστές ήταν φανερά πιασμένοι από την προετοίμασια, ενώ και η υψηλή θερμοκρασία δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-1, αλλά το πλέον δυσάρεστο ήταν ο τραυματισμός του Διονύση Ζαχαριουδάκη. Ο νεαρός αμυντικός υπέστη κάταγμα στον καρπό και του τοποθετήθηκε γύψος, οπότε θα λείψει σίγουρα από τον αγώνα κυπέλλου αλλά και τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Από Δευτέρα συνεχίζεται το πρόγραμμα των προπονήσεων, ημέρα κατά την οποία γίνεται και η κλήρωση της πρώτης φάσης του κυπέλλου, απ' όπου θα προκύψει ο προσεχής μας αντίπαλος (12 ή 13 Σεπτεμβρίου).