Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0

Ξεκίνημα σήμερα των επίσημων διοργανώσεων, για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον αγώνα κυπέλλου εναντίον του Παντζιτζιφιακού στο γήπεδο του Μοσχάτου. Παρά την γενικότερα καλή εμφάνιση, η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση αφού ηττήθηκε με σκορ 1-0.
Ο "Προφήτης" μπήκε στον αγώνα μουδιασμένα, κάτι που εκμεταλλέυτηκαν οι Τζιτζιφιώτες, αφού άνοιξαν τον σκορ με κεφαλιά του Προδρομίδη μόλις στο 11'. Προϊόντος του χρόνου, οι ποδοσφαιριστές μας άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους και παρότι δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν φάσεις δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα εκτός από μια-δυο περιπτώσεις. Στην επανάληψη η ομάδα μας κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, έφτιαξε ευκαιρίες, με χαρακτηριστικότερες το μακρινό σουτ του Ζαφειρίου και την προβολή του Λάππα, όμως το γκολ δεν ήρθε, αφού ο αντίπαλος γκολκίπερ βρισκόταν σε πολύ καλή μέρα.
Από τον σημερινό αγώνα, κρατάμε την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών, που διεκδίκησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό την πρόκριση, αλλά και την πολύ καλή εμφάνιση του β' μέρους, απέναντι σε μια ομάδα που θεωρητικά θα παλέψει για την άνοδο στην Α' Κατηγορία.
Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε μια ομάδα που ουσιαστικά τώρα χτίζεται και χρειάζεται χρόνος για να "δέσει" το σύνολο.
ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπανδριόπουλος (Σγάντζος, Σταμάτης)
ΣΚΟΡΕΡ: 11' Προδρομίδης Σ.
ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ (Χρ. Καλλιμάνης): Μαθιουδάκης, Σταμούλης (81' Λαδιάς Δ.), Προδρομίδης Δ., Παπανικολάου, Σέλλης, Μαγριπλής, Προδρομίδης Σ., Ραπτόπουλος, Καμαριωτάκης (53' Καψής), Λαδιάς Ν. (56' Μεδούρης), Γιαλουράκης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Στ. Σπύρου): Πετράκης, Λάππας, Μαγιάτης, Σανδραβέλης, Καλλινικίδης, Λαζάκης, Μπόσμος (72' Γκούρας), Μητσάκος (31' Νικολάου), Σιλιβίστρας (46' Βενιός), Ζαφειρίου, Σελίμης.