Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Άρχισε και η προετοίμασια για το ποδοσφαιρικό τμήμα σήμερα στο γήπεδο του ΣΕΦ. Μετά την συγκέντρωση της Κυριακής, οι παίκτες πάτησαν γήπεδο σήμερα Δευτέρα, υπό την καθοδήγηση του Σταμάτη Σπύρου.
Στο μεταξύ η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών έγιναν γνωστές τρεις ακόμη προσθήκες: Κατ' αρχήν, στην ομάδα επέστρεψε ένας παλιός γνώριμος, ο Ματθαίος Βενιός. Ο "Ματ", γέννημα-θρέμμα του "Προφήτη" μετά από διετή περιπλάνηση σε Ατρόμητο Κερ. και Ολυμπιακό Καμ., επέστρεψε ώστε να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια. Ο Βενιός είναι 30 ετών, και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης. Έτερο μεταγραφικό απόκτημα της τελευταίας στιγμής είναι ο Μάριος Μαγιάτης. Αποκτήθηκε από τους Σαλαμινομάχους, είναι 26 ετών και παίζει ως αριστερός μπακ-χαφ. Και τέλος, νέο μέλος του Προφήτη Ηλία είναι ο Βασίλης Σανδραβέλης, 24χρονος δεξιός μπακ που προέρχεται από την Αναγέννηση Συμπολιτείας, σωματείο της Αχαΐας. Τους καλωσορίζουμε και τους τρεις στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Κατά τα λοιπά, αποφασίστηκε η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο Πειραιά, παρ' ότι είναι άγνωστο πόσα από τα δελτία των νεομεταγραφέντων θα έχουμε στα χέρια μας, μέχρι το Σαββατοκύριακο 12-13/9 που διεξάγεται η πρώτη φάση.
Με την ευκαιρία της "πρώτης" της ποδοσφαιρικής ομάδας, θέλουμε να τονίσουμε πως η χρονιά αυτή χαρακτηρίζεται πολύ ιδιαίτερη για το τμήμα, μετά το καταστροφικό περσινό πρωτάθλημα, αλλά και τις σαρωτικές αλλαγές του καλοκαιριού. Η φετινή αγωνιστική περίοδος αποτελεί αναμφίβολα ένα μεγάλο "στοίχημα" για όλους όσους εμπλέκονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που όπως φαίνεται άπαντες έχουν αντιληφθεί...