Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Οι φιλικοί αγώνες είναι απαραίτητοι αυτόν τον καιρό και αυτό ίσχυσε και για τα δύο τμήματα του συλλόγου το διήμερο που μας πέρασε.
Ας ξεκινήσουμε από το μπάσκετ που σήμερα αντιμετώπισε το Ελληνικό εκτός έδρας. Σκορ δεν κρατήθηκε όμως η εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες δε θα λέγαμε πως ενθουσίασε το προπονητικό τιμ, αφού είναι φανερό πως χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά ώστε να "δέσει" η ομάδα. Ας μην ξεχνάμε βέβαια πως το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό δεν έχει ολοκληρωθεί, αν και μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσουν να ανακοινώνονται οι πρώτες μεταγραφές. Τα φιλικά θα συνεχιστούν και μάλιστα αύριο κιόλας θα υποδεχθούμε τα Ταταύλα στα Καμίνια (20:30).
Το ποδόσφαιρο έπαιξε με τους ερασιτέχνες του Εθνικού/ΑΟ Μάνης στο ΣΕΦ. Το ματς ήταν δυνατό (θα λέγαμε πως θύμιζε επίσημο αγώνα), οι αντίπαλοι πιο προπονημένοι, και το τελικό αποτέλεσμα 0-0. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Στ. Σπύρου είχε μόνο καλά λόγια να πει για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές. Άλλο φιλικό δεν θα γίνει και η ομάδα έδωσε ραντεβού πια για τον Αύγουστο. Μετά τα τρία ματς που έγιναν, και στα οποία συμμετείχαν πολλοί υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές, οι στόχοι έχουν πλέον γίνει συγκεκριμένοι και η διοίκηση έχει ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο.