Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛ. 1-2

Προτελευταία αγωνιστική και ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας (ΑΕΚΤ) με 1-2 στο γήπεδο της Δραπετσώνας. Η ομάδα μας το τελευταίο διάστημα δείχνει ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο, παρότι δεν υπάρχει βαθμολογικό αντίκρυσμα, αφού δεν μπορέσαμε να πάρουμε ούτε την ισόπαλια για ένα ακόμη ματς. Ήταν μάλιστα το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο προηγηθήκαμε αλλά στο τέλος χάσαμε.
"Όλα τα λεφτά" στην χθεσινή αναμέτρηση ήταν το τελευταίο πεντάλεπτο. Ως τότε ο Ίκαρος ναι μεν είχε την υπεροχή όμως οι παίκτες μας με σωστή τακτική (και ορισμένες φορές τη βοήθεια της τύχης) κατάφερναν να κρατούν την εστία μας ανέπαφη. Ο νόμος το ποδοσφαίρου έδειξε να βρίσκει την εφαρμογή του στο 85', όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ντιρμίσι, ο Γιάννης Καλλινικίδης με κοντινό σουτ, άνοιξε το σκορ. Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο γκολ του νεαρού στόπερ με την ανδρική ομάδα, γι' αυτό και το πανηγύρισε δεόντως. Με τη σέντρα όμως, η άμυνά μας αδράνησε και ο Καλούς με δυνατό σουτ νίκησε τον Βαφειάδη για την ισοφάριση. Και σα να μην έφτανε αυτό, με την εκπνοή ο Χαραλαμπίδης σκόραρε ένα ακόμη γκολ για να χαρίσει τη νίκη στους Καλλιθεάτες.
Σκόρερ: 85' Καλλινικίδης - 86' Καλούς, 92' Χαραλαμπίδης
Διαιτητές: Περδικούρης (Τατσίνας, Τσαμούρης)
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ: Βαφειάδης. Καραμπογιάς, Σαμούρα (46’ Θωμάκος), Καλλινικίδης, Στολίγκας, Βέργος, Διαμαντόπουλος, Σερμετζέλης (60’ Ντιρμίσι), Κάλφας, Μπόσμος, Νικολάου.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛ.: Βασιλακάκης, Μαθιουδάκης Σ., Κολποδίνος, Φέκος, Μασουρίδης, Μαυρομμάτης, Ζιώτης (80’ Μαθιουδάκης Μ.), Ζερτίδης (46’ Καλούς), Κολγιοκάι, Δερτιλής (80’ Χαραλαμπίδης), Κουρέτα.